Pe scurt în Adevărul de Seară, ediţia Deva- Hunedoara: viteza a băgat o şoferiţă în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O tânără de 25 de ani se află internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva în urma unui accident petrecut, aseară, pe DN 76, pe raza localităţii Fornădie. Femeia se afla la volanul unui autoturism marca Matiz când, din cauza vitezei într-o curbă la dreapta şi a carosabilului umed, a pierdut controlul volanului.

S-a răsturnat şi a intrat cu maşina într-un cap de pod. A fost scoasă dintre fiarele contorsionate de un echipaj de  descarcerare şi stabilizată de paramedici.

Un accident similar a avut loc, azi-noapte, şi pe DN 66. Un bărbat de 29 de ani a derapat şi a intrat pe contrasens. S-a tamponat cu un autotractor cu semiremorcă, care circula regulamentar .Conducătorul auto a fost rănit grav.

Dosar penal din cauza vitezei
Un tânăr de 22 de ani s-a ales cu dosar penal din cauza a 13 kilometri. Hunedoreanul domiciliat în municipiul Orăştie a fost depistat de poliţişti, ieri,  în timp ce se deplasa în localitatea cu acelaşi nume cu o viteză de 63 de likomertri la oră, în condiţiile în care limita legală este de 50 kilometri la oră. Tânărul avea, de asemenea, autorizaţia provizorie de circulaţie expirată de la începutul acestei luni. Nu consumase alcool.

Taxe mai mari pentru deveni
Primăria Deva anunţă majorări la taxele pentru clădiri. Astfel, contribuabilii care deţin mai multe proprietăţi datorează, începând cu data de 1 iulie 2010, cu 65 la sută în plus pentru prima clădire în afara celei de la adresa de domiciliu, cu 150 la sută pentru a doua şi cu 300 la sută pentru a treia şi următoarele. Pentru recalcularea diferenţei de impozit, toţi contribuabilii care se află în această situaţie au obligaţia de a depune declaraţia specială până la data de 30 septembrie.  (Adrian Sălăgean)

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite