Ştiri pe scurt în Adevărul de Hunedoara: o razie în cartierul Bosnia s-a lăsat cu arestări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul va sta după gratii doi ani.
Bărbatul va sta după gratii doi ani.

Poliţiştii au efectuat, în weekend, mai multe percheziţii domiciliare în locuinţele unor suspecţi de furt. Au fost verificate 25 de persoane și s-au aplicat şapte amenzi în valoare de 980 lei. Un hunedorean din Petroşani a ajuns după gratii.

În cartierul Bosnia din localitate, poliţiştii au dat peste un tânăr de 26 de ani care avea mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani, pentru comiterea infracţiunii de înșelăciune.

Persoana în cauză, care se afla în urmărire naţională, a fost escortată şi depusă în penitenciarul Bârcea Mare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Bogdan Niţu.

Razia a avut loc în cartierul Bosnia din municipiul Petroşani, precum şi pe raza localităţii Petrila.

Taximetristul contrabandist

Un tânăr de 23 de ani, din judeţul Botoşani, a fost prins de poliţiştii hunedoreni cu 23 de cartușe de țigări fără timbru fiscal. Bărbatul transporta ţigările cu un taximetru. Tutunul în valoare de 2.000 de lei a fost confiscat, iar taximetristul s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă.

Au tăiat ilegal peste 100 de arbori
Cinci hunedoreni cu vârste cuprinse între 56 şi 76 ani, toţi din comuna Vaţa de Jos, au fost prinşi  imediat după ce au tăiat 115 arbori de esenţă fag. Deşi persoanele în cauză au acţionat în pădurea proprietate personală, arborii nu erau marcaţi de organele silvice. Prin urmare, în cauză s-a întocmit dosar penal.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite