Pe scurt în Adevărul de Hunedoara: lovită pe trecerea de pietoni, o femeie a ajuns în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost rănită grav. (Arhivă)
Femeia a fost rănită grav. (Arhivă)

Accidentul a avut loc, ieri, pe strada Ciprian Porumbescu din municipiul Deva. Victima de 54 de ani a fost acroşată pe trecerea de pietoni de un şofer de 30 de ani, din localitate.


În urma impactului, deveanca a rămas internată la Spitalul Judeţean din Deva, secţia ortopedie.

Circulaţia rutieră a fost pusă în pericol şi în oraşul Haţeg. Un şofer de 53 de ani a fost prins la volan cu o concentraţie alcoolică de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauza i s-a întocmit dosar de cercetare penala pentru comiterea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice având o îmbibaţie alcoolică peste limita legală,  bărbatul fiind cercetat în stare de libertate”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Concert semnat Vasile Şeicaru

Vasile Şeicaru se va afla, în această seară, în oraşul de la poalele Cetăţii pentru a susţine un concert de colinde. Spectacolul este programat la Casa de Cultură "Drăgan Muntean", începând cu ora 19.00. Biletul de intrare costă 20 de lei.

vs


Workshop naţional pentru turism arheologic

Consiliul Judeţean Hunedoara găzduieşte, timp de două zile, workshop-ul naţional “Turismul cultural şi punerea în valoare a patrimoniului arheologic în judeţul Hunedoara”.

Pe lângă partea teoretică, iniţiativa include o vizită de lucru la ruinele romane din localităţile Sarmizegetusa şi Geoagiu.

Proiectul finanţat de Uniunea Europeană prevede sprijinirea administraţiei judeţene pentru îmbunătăţirea de lungă durată a turismului cultural-arheologic.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite