Pe drumurile judeţene circulaţia este îngreunată din cauza zăpezii şi poleiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Masinile de deszăpezire îndepărtat zăpade de pe drumurile din Ţânţăreni
Masinile de deszăpezire îndepărtat zăpade de pe drumurile din Ţânţăreni

La această oră toate drumurile din judeţul Hunedoara sunt acoperite cu zăpadă, se circulă în condiţii de iarnă, iar aproximativ 50 de drumari acţionează cu material antiderapant, buldoexcavatoare, wole şi tractoare cu lamă. Reprezentanta S.C. Drumuri şi Poduri Deva, Daniela Tomescu, a declarat pentru Adevărul de Seară că nicio arteră de circulaţie nu este blocată.


 „Noi am făcut verificări cu începere de la ora 5 dimineaţa şi se pare că pe toate drumurile circulaţia se poate desfăşura în condiţii de iarnă, neexistând blocaje. Dacă vreo primărie ne va solicita pe parcursul zilei, suntem pregătiţi şi vom interveni imediat”, a adăugat Tomescu. 

Polei în zona Orăştiei


Pe drumurile judeţene din zona Orăştie carosabilul este acoperit cu polei, şi se acţionează cu antiderapant şi tractoare cu lamă în Geoagiu, Romos, Dîncu Mare, Turmaş, Costeşti şi Căstău.

Potrivit ofiţerului de serviciu de la Secţia Brad, Doru Stana, la prima oră a dimineţii la Brad se înregistra cea mai scăzută temperatură din judeţ – 4 grade Celsius, iar şoselele erau acoperite cu zăpadă, în zona Băiţa-Ormindea dar şi pe DN 76. În zona Haţeg SC Drumuri şi Poduri anunţă că va împrăştia pe parcursul acestei zile aproape 60 de metri cubi de antiderapant, iar la secţia Hunedoara se acţionează pe drumurile care duc spre şi dinspre Călan, Peştiş, Ghelari, Topliţa şi Lunca Cernii. La Secţia Petroşani drumarii vor răspândi 8 metri cubi de antiderapant pe porţiunile: DN7A- pe porţiunile: DN7A-Cabana Rusu, Jieţ-Petrila şi Lupeni-Straja.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite