Patru adolescenţi din Deva, reţinuţi după ce au furat ţigări în valoare de 2.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma unei acţiuni spectaculoase a poliţiştilor şi jandarmilor, patru tineri cu vârste între 18 şi 22 de ani, au fost reţinuţi în cursul acestei dimineţi la Deva, imediat după ce au dat o spargere la un magazin din centrul Devei.

Spărgătorii au acţionat în jurul orei 1:00, la un minimarket situat în Piaţa Victoriei a municipiului Deva. Cei patru deveni au pătruns în incinta magazinului, după ce au forţat uşa de acces. Alarma s-a declanşat automat, însă tinerii nu s-au speriat. Au intrat şi au furat de pe rafturi mai multe cartuşe de ţigări în valoare de aproximativ 2.000 de lei.
O patrulă a Poliţiei s-a deplasat la faţa locului, dar spărgătorii apucaseră între timp să fugă cu marfa. Au fost urmăriţi de mai multe echipaje de Poliţie şi de către cele ale Jandarmeriei, care au blocat toate ieşirile din cartierul Patriei. Acţiunea s-a încheiat cu reţinerea celor patru, iar bunurile furate de aceştia au fost recuperate.
„Suspecţii reţinuţi de poliţişti vor fi prezentaţi magistraţilor, care vor hotărî dacă aceştia vor primi mandate de arestare preventivă. Există indicii că rinerii au comis şi alte fapte de furt din societăţi comerciale cu un mod de operare asemănător”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, de la Inspectoratul de Poliţie al judeţului Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite