Hunedoara: Doi răniţi într-o explozie la Mina Paroşeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi angajaţi ai Exploatării Miniere Paroşeni au fost grav răniţi în urma unei explozii, în timp ce lucrau la remedierea unui defect electric, la transformatorul de joasă tensiune din staţia TRAFO nr. 3.

Accidentul de muncă s-a produs ieri, în jurul orei 13, astăzi minerii fiind internaţi în spital pentru îngrijiri medicale. Electricianul Benone Pădurariu a fost surprins, în timpul intervenţiei, de deflagraţia provocată de un scurtcircuit electric la transformator, suferind arsuri de gradul I şi II la mâna dreaptă şi de gradul IV la mâna stângă.

Inginerul Iulian Sandu, conducătorul formaţiei de lucru, a fost şi el surprins de deflagraţie, aflându-se, în acel moment, în zona de intervenţie. Inginerul a suferit arsuri de gradul I şi II la mâna dreaptă şi în partea stângă a feţei. Ambele victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Petroşani unde au primit îngrijiri medicale.

Cauzele şi împrejurările în care s-a produs evenimentul sunt cercetate de o comisie de specialişti din cadrul Companiei Naţionale a Huilei  şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Petroşani.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite