Hunedoara: Pariorii aşteaptă golurile norocoase

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Pariorii aşteaptă golurile norocoase
Hunedoara: Pariorii aşteaptă golurile norocoase

Obsesia câştigului îi transformă pe pariorii împătimiţi în adevăraţi metronomi ai competiţiilor sportive.

Citeşte şi:

Hunedoara: Sărăcia îi împinge la o viaţă de câineÎn cei câţiva metri pătraţi ai fiecărui spaţiu ocupat de casele de pariuri sportive şi, mai ales, în faţa monitoarelor unde sunt afişate scorurile înregistrate în competiţii, se înghesuie zilnic sute de oameni cu speranţe la câştig. Clienţii mai vechi petrec zeci de minute în stabilimentele unde vin să parieze.

„Nu este chiar a doua casă pentru mine, dar m-am obişnuit să trec de cel puţin cinci ori pe săptămână pe la casa de pariuri. Cam o dată pe lună câştig”, spune Adrian Rus, un tânăr din Hunedoara. Bărbatul se mândreşte cu faptul că ştie pe de rost aproape toate meciurile care vor avea loc în următoarea săptămână. 

Un alt tânăr din Hunedoara, Marius Barac, merge şi mai departe. „Pariez câte cinci – zece lei pe zi şi nu risc foarte mult, dar câştig uneori 20 – 30 de lei pe câte un bilet. Mă interesez înainte de fiecare meci despre fotbaliştii mai buni ai echipelor pe care vreau să pariez: dacă sunt accidentaţi sau suspendaţi, dacă au fost la chefuri sau cu femei înainte de joc, pentru că forma în care se află poate schimba rezultatul final”,a explicat hunedoreanul.

Dau buluc la casele de pariuri


De cealaltă parte a ghişeelor, angajatele caselor de pariuri nu par foarte entuziasmate de norocul clienţilor. „Avem un număr de clienţi constant, destul de ridicat. Cei care au câştigat au avut pe bilete sume «mărunte» şi nu sunt foarte mulţi”, a spus angajata uneia din agenţiile Public Bet, din Hunedoara.

În Deva, gestionarii caselor de pariuri de pe Bulevardul Decebal susţin, la rândul lor, că nu au fost afectaţi de criză, ci dimpotrivă, în ultimele luni numărul clienţilor lor este în creştere. 

Pariorii, între extaz şi agonie


Pentru a atrage clienţi, unele dintre casele de pariuri afişează copii ale biletelor câştigătoare. 97.000 de lei este cea mai mare sumă obţinută de un parior, dar câştigătorul nu este din judeţ. În Hunedoara, au fost clienţi care au obţinut sume de până la 600 de lei de pe urma pronosticurilor corecte. La polul opus se află un hunedorean care, după ce a pierdut tot la pariuri, a intrat în greva foamei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite