Hunedoara: PORTRET / Eugen Nicolescu, specialist în energii ezoterice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: PORTRET / Eugen Nicolescu, specialist în energii ezoterice
Hunedoara: PORTRET / Eugen Nicolescu, specialist în energii ezoterice

Este de profesie inginer electromecanic dar, când a reuşit să înţeleagă că dincolo de energia electromagnetică există energii mult mai interesante, s-a specializat în parapsihologie.

PROFIL
Născut - 25.01.1966
Educaţie - Facultatea de Electromecanică şi Telecomunicaţii Bucureşti
Experienţă - Inginer şi parapsiholog
Familie - Necăsătorit

Atunci când stai de vorbă cu parapsihologul Eugen Nicolescu rişti să cazi în extrema bancului cu ardeleanul care vede pentru prima dată o girafă şi-şi spune că aşa ceva nu poate să existe. Şi asta pentru că Eugen te poartă pe un tărâm încărcat de mister, dar pavat cu certitudini. Puţini dintre noi au auzit de energia orgonică sau de cea radionică. Cu toate acestea nimic nu le împiedică să existe şi chiar să îşi facă simţită existenţa.
Mai mult, pentru Nicolescu aceste energii, emanate de orice formă de materie, reprezintă un obiect de studiu în domeniul parapsihologiei. “Sunt specializat în efectele energiei orgonice asupra organismului. Existenţa acestei energii a fost dovedită de celebrul psihanalist austriac Wihlem Reich, unul dintre discipolii lui Sigmond Freud. În 1930, Reich a descoperit o nouă formă de energie pe care a numit-o orgon. Această energie există peste tot şi cu ajutorul ei se pot vindeca foarte multe boli. Practic ne îmbolnăvim atunci când, din cauza unor emoţii negative, legăturile energetice din corpul nostru se rup. Reich a construit o serie de dispozitive orgonice cu ajutorul cărora aceste trasee energetice sunt refăcute. Din păcate însă, invenţiile lui au creat panică în lumea firmelor de medicamente care l-au dat în judecată. Reich a pierdut procesul, a fost închis şi a murit în închisoare”, a povestit Nicolescu.

O energie magică
Potrivit parapsihologului Eugen Nicolescu, totul în Univers este într-o legătură continuă şi orice eveniment produs într-o galaxie îndepărtată va produce reverberaţii într-o altă lume. Această rezonanţă este studiată de o altă ştiinţă, numită radionica. “Energia radionică te duce cu gândul la magie. Ea presupune, pe lângă interacţiunea între două sisteme, o a treia variabilă care este factorul uman,  subconştientul operatorului care acţionează. În esenţă radionica este ştiinţa de a manifesta un gând. Studiile efectuate, de exemplu la Montauk, în Statele Unite, au arătat clar că dacă un gând este menţinut constant un anumit interval de timp, acest gând se materializează.  În experimentele făcute la Montauk se crea un câmp, care făcea ca subiectul să se poată focaliza doar asupra unui singur gând. Astfel s-a scos în evidenţă faptul că, dacă un gând este manifestat doar o zecime de secundă, el se manifestă fizic. Asta înseamnă că, în realitate, oamenii nu sunt capabili să se gândească la un lucru nici măcar această zecime de secundă în mod continuu”, a explicat Nicolescu.


Întrebări şi răspunsuri
Credeţi în existenţa altor fiinţe, sau a altor lumi?
Sigur că da. Mai mult, cred că, în câţiva ani, acest lucru va fi dezvăluit tuturor. Oricine analizează cu atenţie modul în care se desfăşoară acţiunile marilor guverne din ultimi ani, înţelege cu uşurinţă că se fac pregătiri în acest sens. Şi Vaticanul a emis un comunicat de presă în care ia în calcul existenţa altor civilizaţii.

Cât de nocive sunt radiaţiile electromagnetice pentru oameni?
Sunt extrem de periculoase. Antenele de telefonie mobilă fac foarte mult rău. Există însă interese financiare foarte mari ca acest lucru să nu se afle. Cum se poate explica că în unele state ale Uniunii Europene există legi dure privind modul în care trebuie să aibă loc emisia unor astfel de unde ? Ştiu că, specialiştii ruşi, au descoperit un mod de a se transmite o discuţie folosind forţa gravitaţională. Dar nimeni nu vrea ca acest dispozitiv să existe pe piaţă.


Ce-i place
Lui Eugen îi place să descopere lucruri acolo un-de alţi oameni nu reuşesc să le vadă. “Pentru mine este clar că lucrurile nu sunt ce par a fi. Suntem înconjuraţi de energii de tot felul. Majoritatea negative”, a spus parapsihologul.

Ce nu-i place
Nu suportă oamenii care încearcă să-l prostească. “Sunt sătul de ignoranţi, care încearcă să se impună fără să aibă o argumentaţie. Din păcate, în România zicala , este aplicabilă multora”, a concluzionat Eugen.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite