Hunedoara: PORTRET / Firicel Ciarnău a pus în ecuaţie evoluţia crizei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Matematician, astronom, astrolog, scriitor,  hunedoreanul este expert în realizarea de horoscoape pe baze ştiinţifice.

Profil

Nascut. 16 februarie 1962
Educatie. Facultatea de matematică Babeş-Bolyai Cluj
Experienta. Aproape 20 de ani de astrologie
Familie. Căsătorit, un copil

4 ianuarie 2011. Punctul terminus al actualei crize economice.  Peste această dată este absurd să mai vorbim de recesiune. Este concluzia la care a ajuns astrologul Firicel Ciarnău în urma realizării unui studiu prezentat în acest an la Convenţia brokerilor ce operează pe Bursa Bucureşti.

„În esenţă este o statistică matematică bazată pe astrologie. Am analizat cele opt crize financiare care au existat în lume din 1929 şi poziţia astrelor în perioadele derulării lor.  Am determinat similitudinile pe care le-am cuprins într-un algoritm cu 24 de reguli universal valabil, inclusiv pentru criza prezentă. În baza algoritmului am realizat un grafic care relevă evoluţiile economice din următoarea perioadă cu precizarea duratei fiecărei etape. În cea mai pesimistă variantă, criza economică actuală se termină în 4 ianuarie 2011”, spune expertul.

Firicel Ciarnău este unul dintre cei doi astrologi români capabili să ofere consultanţă pentru oamenii de afaceri. „Analizez astrologic o companie atât din punct de vedere al rezultatelor economice obţinute, cât şi a personalului. Rezultatul se materializează într-o recomandare privitor la modalitatea de management optimă pentru ameliorarea performanţei”, spune specialistul.

„Nu sunt baba cu ghiocul” 

Zodii, astre, matematică, planete,  reîncarnare, destin, horoscop sunt termenii derutanţi care definesc activitatea hunedoreanului. În esenţă, Firicel Ciarnău ne poate spune, folosind ştiinţa interpretării poziţiei astrelor, cine suntem, ce perspective imediate avem pe linia noastră de destin sau cât de mult ne potrivim cu cineva de care suntem interesaţi. „Nu sunt baba cu ghiocul.  Aplic cunoştinţe de matematică, astronomie,  psihologie pentru a realiza un horoscop personalizat. Lucrez două zile la o astrogramă. Folosesc minimum 60 de criterii, care pot fi  astre şi interacţiuni între planete, pentru a defini cât mai exact profilul celui care doreşte să afle mai multe despre el însuşi şi viaţa lui”, spune expertul.

Secretul numărului de la maşină

Firicel Ciarnău este unul din pionierii numerologiei româneşti. Sub titlul „Numerele vii” a scris chiar o carte privitor la modul în care viaţa noastră este guvernată de semnificaţia cifrelor. Pentru expert, numărul ales la maşină, sau denumirea dată unei afaceri , decriptate în formule de numerologie, dau informaţii privitor la caracterul şi la modul în care opţiunea respectivă îl afectează pe cel care a ales un anumit număr sau o anumită denumire.

Intrebări şi răspunsuri

Câţi astrologi sunt în judeţul Hunedoara?
Eu sunt singurul. Ca să evit un „colaps” al acestei meserii am organizat pe Internet o şcoală de astrologie pe trei nivele de specializare. Absolvenţii primesc un atestat pe care deocamdată îl girez doar eu cu reputaţia şi pregătirea de care mă bucur. În perspectivă, se preconizează ca şi Ministerul Muncii să certifice această calificare.

Sunt scumpe serviciile de astrologie?
Un horoscop personalizat pentru o persoană fizică costă 150 de lei. Pentru un serviciu mai complex făcut unui operator economic taxa este de circa 100 de euro.

Ce-i place

„Sunt atras de spiritualitatea umană şi de calculatoarele personale”, mărturiseşte Firicel Ciarnău.

Ce nu-i place

Nu suportă mârlănia din politica românească pe care o consideră cea mai înjositoare activitate a momentului.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite