PE SCURT: Un cal lăsat nesupravegheat pe stradă a murit lovit de un Ford Mondeo

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Calul a decedat lovit de maşina hunedoreanului. D. Guţă
Calul a decedat lovit de maşina hunedoreanului. D. Guţă

Un cal lăsat nesupravegheat de proprietarul lui a fost ucis în impactul cu un autoturism, după ce a ieşit în stradă. Incidentul s-a produs în cursul acestei dimineţi în apropiere de Petroşani. Animalul fusese lăsat să pască, împreună cu alte cabaline, pe marginea drumului care leagă municipiul Petroşani de oraşul Vulcan.

Şoferul autoturismului implicat în accident, din Petroşani, a scăpat teafăr. Potrrivit poliţiştilor, proprietarul calului ucis va fi amendat, în cazul în care se reuşeşete identificarea lui.

Vitezoman cu BMW, oprit de poliţişti
Un bărbat în vârstă de 19 ani, aflat la volanul unui autoturism BMW a fost implicat într-un accident de circulaţie în centrul oraşului Vulcan, după ce din cauza vitezei a pierdut contrlul maşinii şi a avariat alte autoturisme parcate.

Şoferul a fugit de la locul accidentului, dar a fost depistat de poliţişti la scurt timp şi condus la secţie. Potrivit agenţilor, tânărul era băut, având o alcoolemie de peste 0,8 mg/l, în aerul expirat. A rămas fără permis de conducere şi va fi pus sub urmărire penală.

Ţepari trimişi în instanţă
Magistraţii Tribunalului Hunedoara au judecat astăzi dosarul uneia din cele mai păguboase escrocherii puse la cale în judeţul Hunedoara. Doi tineri, Ionuţ Crişan, de 30 de ani, şi Ionuţ Bălan, de 20 de ani, arestaţi în luna martie a acestui an, au fost chemaţi pentru a depune mărturie în procesul în care sunt învinuiţi că, în calitate de administratori ai unor firme „fantomă” au încheiat contracte de achiziţii cu mai multe companii, cărora le-au produs prejudicii de peste 1.000.000 de lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite