Hunedoara: Orasul pe scurt

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Orasul pe scurt
Hunedoara: Orasul pe scurt

Cele mai importante ştiri din ediţia locală a cotidianului „Adevărul de Seară“.

ASTĂZI, ORA 11.00
Andone, în fotbalul hunedorean

Ioan Andone a anunţat în această dimineaţă, în cadrul unei conferinţe de presă, că dacă Primăria Hunedoara va înfiinţa un club de fotbal şi va avea o echipă, el este dispus să o sprijine moral, profesional şi financiar. Andone susţine că soluţia ar fi formarea unei echipe cu actualii juniori.

ASTĂZI, ORA 08.00
Băutura, boala ultimelor ore

Paramedicii SMURD au fost solicitaţi să intervină, în ultimele 12 ore, în tot atâtea cazuri, majoritatea reprezentând persoane căzute în stradă. Cei mai mulţi hunedoreni căzuţi în plină stradă au fost găsiţi în stare de ebrietate. Alte intervenţii SMURD au vizat persoanele suferinde de colici abdominale.

ASTĂZI, ORA 09.00
Proba la alegere la bacalaureat

Peste 5.300 de elevi hunedoreni continuă astăzi bacalaureatul cu proba la alegere din aria curriculară corespunzătoare specializării. Proba obligatorie a profilului, susţinută ieri, s-a desfăşurat fără incidente, însă trei elevi nu s-au prezentat la examinare. Niciun elev nu a fost eliminat din sală.

Aseară, ora 20.00
Pietoni loviţi de maşini

Două accidente grave, în care au fost implicaţi pietonii care traversau neregulamentar, s-au petrecut pe şoselele din judeţ. Pe strada Livezeni din Petroşani, o femeie şi-a pierdut viaţa după ce a fost lovită de un autoturism Opel Astra şi proiectată apoi în faţa unei Dacia. Un alt pieton a fost rănit pe DN 7.

PROGRAM
Cine primeşte primul curent

Consiliul judeţean Hunedoara a aprobat lista beneficiarilor finanţaţi pe Programul „Electrificare 2007-2009”. Este vorba 204 gospodării cu aproape 700 de locuitori din Orăştioara de Sus, Baru, Muncel, Copaci şi Sântămăria Orlea. Valoarea totală a investiţiei se ridică la 13 milioane lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite