Hunedoara: Ofertele turistice de stat sunt un fiasco total

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Ofertele turistice de stat sunt un fiasco total
Hunedoara: Ofertele turistice de stat sunt un fiasco total

Pachetele din programul ,,O săptămână la munte” nu interesează pe nimeni. Programul oferă posibilitatea petrecerii unui sejur de cinci nopţi, la munte, cu preţuri cuprinse între 158-459 de lei.

Operatorii hunedoreni de turism nu au reuşit să vândă niciun pachet promoţional prin programul „O săptămână la munte”. „Am avut persoane care s-au interesat despre ceea ce înseamnă acest program, însă nimeni nu şi-a dus intenţia la bun sfârşit. În general, în perioada aceasta solicitările sunt foarte scăzute. Oamenii îşi analizează bugetele pentru sărbătorile de iarnă. Ei preferă un Revelion mai luxos în decembrie şi îşi rezervă banii pentru asta”, a declarat Zenaida Moşneag, reprezentanta unei agenţii de turism din Deva.
Operatorii de turism consideră că aceste promoţii turistice nu prind la hunedoreni. Pe lângă „O săptămână la munte”,  mai există şi programul „O săptămână de refacere la munte”, pachet promoţional lansat în urmă cu aproximativ cinci ani. „Nu am avut nicio solicitare pe niciunul dintre programe. Diferenţa dintre cele două promoţii constă în faptul că cel de-al doilea program include, zilnic, mic dejun, plus tratament balnear, băi cu ape minerale sau carbogazoase”, a declarat Elena Betea, un alt operator de turism din Deva.

Ofertă diversă
În programul „O săptămână la munte” sunt incluse atât hoteluri, cât şi pensiuni. Printre zonele în care cei interesaţi se pot relaxa se numără Sinaia, Predeal, Buşteni, Sovata şi Stâna de Vale. Programul „O săptămână la munte” se derulează până la jumătatea lunii decembrie, când vor lua startul ofertele pentru sărbătorile de iarnă.

158 de lei. Este preţul minim al unui sejur prin pachetul promoţional „O săptămână la munte”

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite