Oferte de extrasezon pentru turiştii care vor urca în acest week-end în staţiuni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Turiştii se pot bucura de zăpadă la Straja.
Turiştii se pot bucura de zăpadă la Straja.

Aproape jumătate dintre locurile puse la dispoziţie de cabanieri în staţiunea montană Straja au fost rezervate pentru acest sfârşit de săptămână. Turiştii sunt îmbiaţi cu oferte de extrasezon reduse mult faţă de perioada sărbătorilor de iarnă.

“Preţurile la cazare au scăzut. Spre exemplu, cu 100 de lei, o persoană poate dormi o noapte la o cabană, iar oferta include şi trei mese pe zi”, a precizat George Resiga, şeful Serviciului Salvamont Lupeni – Straja. Cabanierii din Straja speră ca hunedorenii care şi-au oprit locuri de cazare în staţiune să nu se răzgândească în a mai urca la cabane, din cauza vremii în încălzire. Aseară, pe o vreme ploioasă, cu o temperatură de două grade Celsius, turiştii încă se puteau bucura de zăpada de pe pârtii, iar Teleschiul 1 a funcţionat. În lipsa zăpezii, în staţiunea montană din Valea Jiului nu prea există alternative pentru turişti, pentru că traseele montane sunt greu de parcurs.
Invitaţi la schi în Parâng
Dumitru Bârlida, şeful Serviciului Salvamont Petroşani - Parâng a afirmat că în staţiunea montană turiştii pot urca la schi în aceste zile, chiar dacă vremea le-ar putea pune mici probleme. “Preţurile nu s-au modificat, însă, prea mult, faţă de cele dinaintea sărbătorilor”, a adaugat salvamontistul.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite