Tot mai mulţi hunedoreni se aleg cu dosare penale din cauza petardelor şi a artificiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petardele si bateriile au fost confiscate
Petardele si bateriile au fost confiscate

Un bărbat de 34 de ani, din Deva, a încercat să vândă, ieri, peste 10.000 de petarde de clasa a II-a. Produsele pirotehnice, în valoare de 7.000 de lei, au fost confiscate de oamenii legii. Tot ieri, doi copii din municipiul Vulcan au fost depistaţi în timp ce încercau să comercializeze 16 cutii de pocnitori de clasa I.

Controalele care vizează petardele, artificiile şi alte produse pirotehnice similare s-au înmulţit în această perioadă. Prin urmare, rezultatele nu au întârziat să apară. Ieri, poliţiştii din Deva au depistat în piaţa Azur din municipiu un bărbat de 34 de ani care oferea spre vânzare peste 10.000 de petarde şi şapte baterii.

Marinel Puşcaş este angajat al unei societăţi comerciale din reşedinţa de judeţ, autorizată să deţină şi să comercializeze obiecte pirotehnice din clasa I. Acesta vroia însă să vândă petarde şi baterii din clasa a II-a. ,,Din cercetări a rezultat faptul că bărbatul a achiziţionat aceste produse pirotehnice în cursul anului 2008, de la o persoană necunoscută din municipiul Bucureşti. Produsele pirotehnice, în valoare de aproximativ 7.000 lei, au fost ridicate în vederea expertizării”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.
   
Tot ieri, doi minori din Vulcan s-au aflat într-o situaţie similară. Copii, ambii în vârstă de 15 ani, vroiau să vândă 16 cutii de pocnitori, clasa I, fără a avea autorizaţie de comercializare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite