O tânără a fost răpită de un interlop dintr-un salon de înfrumusețare din Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O deveancă în vârstă de 26 de ani a fost luată cu forța de fostul său prieten, un interlop din municipiul Deva, din salonul de înfrumusețare unde lucra. Tânăra a fost silită să urce într-un autoturism cu care bărbatul a demarat spre o destinație necunoscută.

Polițiștii i-au sărit în ajutor unei femei de 26 de ani, din municipiul Deva, care a fost răpită și sechestrată de fostul ei prieten, un interlop în vârstă de 31 de ani.

Agresorul a forțat-o să urce în autoturismul său, cu care acesta a pornit spre localitatea Șoimuș, pe DN7.

Spaniol capturat după şase ani în care a fost căutat de Interpol pentru coruperea sexuală a unei minore

„La intersecția DN7 cu DN76 de la ieșirea din Deva, datorită faptului că traficului rutier era oprit, tânăra a reușit să iasă din autoturism şi a solicitat sprijinul unui echipaj al Poliției Rutiere, care dirija traficul. În cauză, a fost întocmit dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violențe”, a declarat Bogdan Nițu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Autorul răpirii a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Deva care a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate, cu interzicerea părăsirii localității.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite