O tânără a ajuns în spital după ce a intrat cu bobul într-o maşină din staţiunea Straja

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma impactului, tânăra în vârstă de 17 ani, din Drobeta Turnu Severin, a suferit mai multe leziuni la nivelul feţei. Accidentul a avut loc ieri, pe drumul care face legătura între pârtia Platoul Soarelui şi DJ 664 A.

Cei care au observat tânăra accidentată au fost jandarmii, care au anunţat imediat echipajul de salvamontişti din zonă. Aceştia au  transportat victima la punctul de prim ajutor din staţiune, de unde, ulterior, a fost transportată de un echipaj SMURD la spitalul din municipiul Lupeni.

Un alt accident a vizat o tânără de 25 de ani, din localitatea Lipova. În timp ce schia, aceasta a căzut la baza pârtiei Platoul Soarelui, acuzând dureri la piciorul drept. „Jandarmii montani au izolat zona unde se afla victima, pentru a preveni ca un alt schior să pătrundă în acel loc. Ulterior, aceştia au sesizat membrii formaţiunii Salvamont, care au transportat tânăra accidentată la punctul de prim ajutor din staţiune”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, Nicolae Răducu.

Cel de-al treilea incident petrecut, în acest weekend, în staţiunea Straja a implicat un bărbat de 29 de ani, din Timişoara, care s-a rătăcit.  Acesta a sunat în plină noapte la 112 şi a anunţat că s-a pierdut în zona cuprinsă între staţiunea montană şi municipiul Lupeni. „Jandarmii montani şi salvamontiştii au început căutările şi după aproximativ o oră l-au găsit pe bărbatul rătăcit la mijlocul traseului teleschiului 4 din staţiune. Bărbatul era în stare de ebrietate şi căzuse în zăpadă”, a adăugat Nicolae Răducu.

Timişoreanul a fost condus la punctul de prim ajutor din staţiune pentru a se încălzi. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale.

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite