O pensionară a fost lovită pe trecerea de pietoni de un cetăţean german

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: I. Tudor (Arhivă)
Foto: I. Tudor (Arhivă)

Accidentul a avut loc, ieri, în municipiul Orăştie, iar vârstnica de 70 de ani a ajuns la spital. Conducătorul auto este cercetat pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Citeste si:

Un BMW X5 a spulberat o mamă cu un copil în braţe pe o trecere de pietoni

Cetăţeanul străin de 68 de ani se afla la volanul unui Volkswagen Golf şi circula pe ruta Sebeş-Deva. Evenimentul rutier a avut loc pe strada Eroilor din Orăştie. Vinovat a fost şoferul care, din neatenţie, a lovit-o pe pensionara ce se angajase în traversarea străzii prin loc marcat şi semnalizat corespunzător.

Cu BMW în stâlpii de beton

Tot ieri, un alt accident a avut loc pe DN 76, pe raza localităţii Fornădie. Un conducător auto din judeţul Timiş nu a redus viteza într-o curbă la dreapta, în ciuda carosabilului umed, şi a pierdut controlul direcţiei. A pătruns pe contrasens şi a lovit parapeţii de beton ai podului construit peste pârul din localitate. În urma impactului, şoferul s-a ales cu răni grave, iar pasagerul din dreapta, un bărbat de 36 de ani, a fost rănit uşor. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite