O elevă s-a aruncat de la etajul cinci și a murit, înaintea primei probe scrise de la bacalaureat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eleva a fost zdrobită de caldarâm. Foto: Arhivă.
Eleva a fost zdrobită de caldarâm. Foto: Arhivă.

O adolescentă în vârstă de 19 ani s-a sinucis în această dimineață. Apropiații săi suțin că tânăra ar fi avut probleme de comportament, iar o posibilă cauză ar fi fost apropierea primului examen scris al Bacalaureatului.

Durere mare astăzi, în Lupeni. O elevă care urma să suțină proba scrisă de limba română la Bacalaureat a ales să își ia zilele, înainte de a pleca la școală. La 7 dimineața, adolescenta s-a aruncat de la etajul cinci al blocului în care locuia.

Apropiații familiei susțin că sinuciderea ar fi fost cauzată de tulburările prin care tânăra a trecut în perioada stresantă a examenelor, dar și de unele probleme sentimentale.

"Înainte de a se arunca de la etaj, eleva Bianca B. i-a trimis un sms prietenului său, prin care își cerea iertare pentru gestul pe care urma să îl facă", a declarat Adriana Voina, reprezentantul Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

„Mama fetei era acasă, atunci când ea s-a aruncat de la etaj. Era o elevă eminentă. Terminase clasa a XII-a cu media 9,84. Din câte am înţeles, ar fi obţinut şi o bursă în Danemarca”, a spus Romeo Amurăriţei, comandantul Poliției Lupeni.

Citește mai multe despre acest subiect astăzi, în Adevărul.

Citeşte AICI alte materiale publicate de Daniel, pe blogul acestuia.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite