O elevă din Deva, care a fugit cu iubitul său, este căutată de poliţiştii din toată ţara

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emilia Gabriela Kasler, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 28 ianuarie, spunând părinţiilor că merge la şcoală. Pentru că familia nu a mai văzut-o din acea zi, a anunţat Poliţia. Oamenii legii au aflat că tânăra s-ar afla împreună cu iubitul său.

Eleva înscrisă în clasa a IX-a la un liceu din municipiul Deva locuieşte împreună cu părinţii săi în satul Cristur. În momentul în care a fugit de acasă purta o vestă de culoare verde închis, cu blană la umeri, blue-jeans de culoare gri închis, strâmţi, iar în picioare avea tenişi tip cizmă, culoare maro deschis.

S-au desfăşurat activităţi de căutare şi am reuşit, la fel ca şi familia sa, să o contactăm telefonic pe minoră, care a precizat că este în compania unui tânăr, însă nu s-a reuşit, până în prezent, să se stabilească locaţia unde s-ar putea afla”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Citeşte şi:

Eleva yoghină, dispărută de trei săptămâni, a luat legătura cu poliţiştii: este ascunsă într-o tabără MISA din Bucureşti

Copila a fost dată în urmărire naţională, iar persoanele care pot furniza informaţii utile anchetei sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Semnalmente: 1,65 metri înălţime, 65 kilograme, păr drept, lung, brunet, ochii verzi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite