O elevă a plecat de acasă cu trei bărbaţi pentru a-şi întâlni iubitul cunoscut pe Internet

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au dus copila acasă în această dimineaţă.
Poliţiştii au dus copila acasă în această dimineaţă.

Copila de 14 ani, din oraşul hunedorean Aninoasa, le-a spus părinţilor că merge la şcoală şi nu s-a mai întors acasă. S-a dus la o colegă de clasă, de unde a plecat într-un alt judeţ cu o maşină cu numere străine.

Minora a dispărut în data de 24 noiembrie, însă tatăl său a anunţat poliţiştii cu două zile mai târziu, sperând că-şi va găsi copila la una dintre prietenele sale. Oamenii legii au stabilit că, deşi aceasta a plecat de acasă cu intenţia de a merge la cursuri, eleva la o şcoală din municipiul Vulcan nu a mai ajuns la ore. S-a dus la o colegă de clasă, iar la lăsarea serii s-a urcat, împreună cu trei bărbaţi, într-o maşină cu numere străine. A plecat să-şi întâlnească iubitul din municipiul Călăraşi, pe care l-a cunoscut prin intermediul Internetului.
 
Tânărul, care a fost contactat telefonic, a motivat că s-a împrietenit cu fata fără a şti că este minoră  şi a acceptat să o aducă acasă. În cursul acestei dimineţi, aceasta a fost reîncredinţată tatălui său, stabilindu-se că nu a fost victima niciunei infracţiuni pe durata absenţei de la domiciliu”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Bogdan Niţu.

Eleva de clasa a VIII-a a fost la prima fugă de acasă şi, pentru câteva zile, s-a aflat în urmărire naţională.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite