O angajată a Casei de Ajutor Reciproc din Deva s-a sinucis, lăsând în urmă găuri în conturi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit informaţiilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, conducerea CAR „Decebal” a început o anchetă internă, după ce casiera instituţiei a fost găsită spânzurată, iar mai mulţi clienţi au reclamat nereguli legate de sumele depuse.

Mai mulţi deveni au venit astăzi la sediul CAR "Decebal" din localitate pentru a reclama faptul că au fost înşelaţi.

Oamenii au declarat că în evidenţele instituţiei au fost trecuţi ca depunători ai unor sume mai mici, decât cele pe care le-au investit. Unul dintre clienţi a declarat la 10.000 de lei depuşi, a constatat că de fapt fusese trecut cu doar 1.000 de lei. De vină pentru scandalul iscat este, spun devenii, o fostă casieră a CAR din Deva. 

Potrivit reprezentanţilor IPJ Hunedoara, angajata instituţiei, CORNELIA BORDEA, în vârstă de 54 de ani, a fost găsită decedată în apartamentul ei, în urmă cu patru zile. 
„Conducerea CAR va face o anchetă internă privitoare la sesizările legate de gestiunea fondurilor. Până în prezent nu au fost formulate plângeri penale pentru delapidare”, a precizat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al instituţiei, fapt confirmat de Paul Petrean, directorul CAR.

Vom reveni cu amănunte!

Hunedoara



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite