O adolescentă dată dispărută de familie a fost găsită de poliţişti în judeţul Mureş

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă ADEVĂRUL.
Foto: Arhivă ADEVĂRUL.

Eleva, în vârstă de 15 ani, din Vulcan, a cărei dispariţie a fost reclamată de părinţii ei, a fost găsită de poliţişti în judeţul Mureş, la două zile de la data sesizării. Eleva plecase de la şcoală, fără a anunţa pe nimeni, pentru a-şi întâlni prietenul din Sângeorgiu de Pădure, localitate din Mureş.

Dispariţia elevei a  fost sesizată de tatăl ei, la Poliţia municipiului Vulcan. Luni, adolescenta în vârstă de 15 ani, a plecat la şcoală, dar a mai reveni la domiciliu. A urcat în primul tren cu direcţia judeţul Mureş,pentru a ajunge la Sângeorgiu de Pădure, la locuinţa prietenului ei, în vârstă de 21 de ani.
„Din verificările efectuate, minora a fost identificată,  urmând ca tatăl acesteia să se deplaseze la Poliţia Sângeorgiu de Pădure, pentru a o prelua şi a o aduce la domiciliu. Eleva se află în bună stare de sănătate şi nu a fost victima nici unei infracţiuni”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Hunedoara.
În ultimele luni, potrivit poliţiştilor, tot mai multe adolescente aleg să fugă de acasă, fără a-şi anunţa familia. Relaţiile la distanţă reprezintă unul dintre motivele acestor gesturi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite