Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară, ediţia Deva-Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii i-au întocmit tânărului dosar penal
Poliţiştii i-au întocmit tânărului dosar penal

Doi hunedoreni au fost surprinşi în trafic, ieri, cu toate că nu aveau permis de conducere. Este vorba despre un bărbat din Haţeg şi despre un devean, ambii în vârstă de 35 de ani.

Primul a fost depistat pe strada Ovidiu Densuşianu din localitate. Cel de-al doilea a fost oprit pentru control pe DN7. În urma verificărilor, s-a stabilit că avea permisul expirat din data de 14 februarie.

Un al treilea conducător auto a fost depistat cu autorizaţia de circulaţie provizorie expirată din data de 15 ianuarie.


Selecţie la Cerbul de Aur Junior
Zeci de copii între 5 şi 17 ani au participat, astăzi, la preselecţia zonală pentru Festivalul Naţional Cerbul de Aur Junior. Ajuns la cea de-a V-a ediţie, festivalul este programat în luna mai şi va fi structurat pe două secţiuni: muzică pop şi populară.

Alcoolul i-a adus dosar penal
Un bărbat, de 51 de ani, este anchetat pentru vătămare corporală din culpă după ce a provocat un accident cu trei victime. Evenimentul rutier a avut loc ieri, pe drumul judeţean 107A, ruta Băcăinţi-Homorod. Şoferul s-a urcat băut la volan, iar din cauză că nu a redus viteza într-o curbă la stânga a derapat  şi s-a răsturnat cu maşina. În urma accidentului, cei trei pasageri din maşină, cu vârste cuprinse între 53-79 de ani, au fost răniţi. Maşina a fost grav avariată.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcoolscop, care a indicat o concentraţie alcoolică de 0,57 mg/l în aerul expirat. De asemenea, i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei şi i s-a întocmit dosar penal.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite