ORAŞUL PE SCURT: Principalele ştiri din Adevărul de Seară, Deva-Hunedoara.

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cadavrul fetei a fost adus la morgă
Cadavrul fetei a fost adus la morgă

Poliţiştii din Brad au fost sesizaţi de un localnic care a descoperit o adolescentă spânzurată într-o pădure din apropierea oraşului. Echipa sosită la faţa locului a găsit în buzunarul tinerei de 16 ani un bilet în care îşi anunţa familia că s-a sinucis din dragoste.

A căzut de pe schelă şi a murit
Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din Hunedoara, a decedat pe loc după ce a căzut de pe o schelă. Victima efectua lucrări de izolare la o un imobil din Deva, fără a-şi lua măsurile de siguranţă necesare. S-a dezechilibrat şi a căzut în cap de la înălţimea de şapte metri.

Accident grav pe DN7
Un pensionar din Deva, care a încercat să traverseze şoseaua DN 7 printr-un loc nepermis, a fost surprins şi accidentat grav de şoferul unui autoturism. Accidentul s-a produs la Veţel, iar victima a fost preluată de paramedici şi transportată la spitalul din Deva.

Criminal în serie, arestat

Magistraţii au emis un mandat de arestare preventivă pe numele unui bărbat de 45 de ani, din comuna Pui, care a comis două crime. Şi-a ucis unchiul, în vârstă de 74 de ani, din Pui, în bătaie, iar în cursul nopţii de ieri a mai ucis un bărbat, de 51 de ani, din Lupeni.

Ofertă slabă pe piaţa muncii
Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara pune la dispoziţia şomerilor un peste 140 de locuri de muncă. Majoritatea se adresează muncitorilor necalificaţi. Pentru persoanele cu studii superioare nu există oferte din partea angajatorilor.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite