ORAŞUL PE SCURT: Incendiu la un atelier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au stins focul în trei ore
Pompierii au stins focul în trei ore

Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară ediţia de Hunedoara.

Incendiu la un atelier
Trei maşini de pompieri au intervenit pentru stingerea unui incendiu la un atelier de tâmplărie din Petroşani. Focul a cuprins întreaga clădire, cu o suprafaţă de 300 de metri pătraţi. La ora 7.30, pompierii încă făceau eforturi pentru stingerea definitivă a focului.

Furt din hypermarket

O tânără din Deva a fost surprinsă aseară de agenţii de pază ieşind din hypermarketul Trident cu alimente în valoare de aproape 200 de lei, luate de pe rafturi fără să plătească. Deveanca a fost observată pe camerele video din magazin. Ea va fi cercetată pentru furt.

Tot mai mulţi şomeri

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara a dat publicităţii situaţia generală a şomajului în judeţ la finele lunii ianuarie. În Hunedoara sunt peste 22.000 de şomeri, din care peste 6.000 nu primesc indemnizaţie. Rata şomajului este de 11,03 la sută.

Pârtii pregătite pentru schi

Potrivit şefului Salvamont Petroşani, Dumitru Bârlida, toate pârtiile de schi din Parâng sunt pregătite. De dimineaţă a nins în zonă, iar stratul de zăpadă măsoară 35 de centimetri. Astăzi dimineaţă a fost pornit şi teleschiul, iar riscul de avalanşe este zero.

Contrabandist lăsat fără marfă

Un bărbat din Hunedoara a fost depistat, în urma unei acţiuni a poliţiştilor, în timp ce vindea pe Strada Republicii din localitate aproximativ 400 de pachete de ţigări de contrabandă. Întreaga cantitate a fost confiscată, iar hunedoreanul a fost amendat cu 1.500 de lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite