Cele mai importante ştiri din Adevărul de Seară, ediţia Deva-Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă Adevărul
Foto Arhivă Adevărul

Pompierii hunedoreni au intervenit, aseară, la stingerea unui incendiu de vegetaţie izbucnit în zona localităţii Streisângeorgiu. Flăcările au fost stinse în aproximativ două ore. Cauza incendiului a fost focul deschis. Nu s-au înregistrat victime.

Cercetaţi pentru înşelăciune
30 de persoane din Valea Jiului sunt cercetate pentru fals în acte, uz de fals şi înşelăciune. În perioada august 2007- mai 2008, hunedorenii au folosit adeverinţe false de salarii pentru a obţine credite în valoare de 290.000 euro.

Comasarea şcolilor din Deva
Consilierii locali din Deva se reunesc, astăzi, în şedinţă pentru a discuta comasarea şcolilor din reşedinţa de judeţ. Proiectul care va fi supus dezbaterii vizează acordarea avizului pentru reorganizarea reţelei şcolare.

Mama fătului găsit într-o toaletă ecologică nu va fi cercetată
,,În urma autopsiei s-a stabilit că fătul s-a născut mort. Întrucât nu s-a comis nicio infracţiune, mama nu va fi anchetată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, subinspector Bogdan Niţu.

Proiectile de război în combinat
Paznicii din combinatul siderurgic din municipiul Hunedoara au găsit, aseară, două proiectile în fosta hală de fero-aliaje. La faţa locului s-au deplasat reprezentanţi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi poliţişti din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale. Proiectilele de calibrul 80 mm, fără focos, provin din al Doilea Război Mondial. Acestea au fost ridicate în vederea distrugerii.  

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite