Hunedoara: ORAŞUL PE SCURT / Viteza l-a băgat în spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: ORAŞUL PE SCURT / Viteza l-a băgat în spital
Hunedoara: ORAŞUL PE SCURT / Viteza l-a băgat în spital

Viteza l-a băgat în spital Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Bucureşci a fost transportat în stare gravă la spital după ce a suferit un accident de circulaţie pe DJ 74 la intrarea

Viteza l-a băgat în spital
Un tânăr în vârstă de 18 ani din comuna Bucureşci a fost transportat în stare gravă la spital după ce a suferit un accident de circulaţie pe DJ 74 la intrarea în Crişcior. Tânărul circula cu viteză mare şi a pierdut controlul volanului izbindu-se de un parapet.

La un pas de moarte
Un tânăr a fost rănit într-un accident la intrare în Hunedoara dinspre Teliuc, după ce, aflat la volanul unui BMW, a derapat la intrarea într-o depăşire. Bărbatul ajuns la spital se întorsese de curând din Irlanda, pentru a se căsători. 

În top la consum de cocaină
Un raport recent al poliţiei privind evoluţia traficului de droguri situează Deva pe locul şapte între oraşele unde cocaina a fost consumată cu preponderenţă, în ultimii ani. Deva apare în top alături de Bucureşti, Braşov, Timişoara sau Sibiu.

Hoţ la numai 11 ani
Un băiat în vârstă de 11 ani, din Deva, a fost prins de poliţişti după ce a a furat din autoturismul pe care un bărbat l-a lăsat la o spălătorie din municipiu, suma de 850 de euro. Banii nu au mai fost recuperaţi, dar părinţii copilului vor fi traşi la răspundere.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite