Nicolae Mischie a lipsit de la apelul împotriva sentinţei pentru abuz în serviciu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Mischie a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj
Nicolae Mischie a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj

Fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Deva la trei ani şi şase luni de închisoare pentru încheierea unor contracte ilegale de modernizare a unor drumuri judeţene. Apelul la sentinţa judecătorească este judecat la Tribunalul Hunedoara.

Nicolae Mischie, în vârstă de 64 de ani, a fost aşteptat astăzi, în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara, pentru a-şi susţine apelul formulat împotriva sentinţei prin care a fost condamnat la închisoare. Potrivit lui Ildiko Glăman, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Hunedoara, magistraţii au hotărât amânarea judecării procesului, la solicitarea apărătorului fostului preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, pentru data de 15 februarie 2010. Nicolae Mischie a lipsit astăzi din instanţă, din cauza unor probleme medicale.

"Baronul” de Gorj a fost condamnat de magistraţii Judecătoriei Deva pentru că în perioada în care a fost preşedinte al Consiliului Judeţean Gorj, instituţia pe care o conducea a încheiat un contract de modernizare a unor drumuri judeţene iar, potrivit anchetatorilor, preţul plãtit de Consiliul Judeţean a fost unul supraevaluat. Instanţa a hotărât, totodată, ca Mischie să plătească despăgubiri către CJ Gorj, în valoare de 83.000 de lei.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite