Mopedişti la pământ: doi hunedoreni au intrat în spital după ce au ajuns victime în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Unul dintre ei, un bărbat de 64 de ani din municipiul Hunedoara, se află în stare gravă la unitatea spitalicească din localitate. Celălalt, aflat fără permis de conducere pe un moped neînregistrat, a primit îngrijiri medicale fără a necesita internare.

Prima victimă se afla pe o bicicletă pe bulevardul Republicii din oraşul de pe Cerna. A vrut să treacă de pe banda I de mers pe cea de a doua, nu s-a asigurat şi a fost lovit de un şofer care conducea regulamentar.

Cel de-al doilea mopedist a acroşat gardul metalic ce desparte partea carosabilă de trotuar în intersecţia semaforizată a DJ 687 cu DN 7, direcţia Hunedoara-Deva. Bărbatul de 34 de ani nu poseda permis de conducere, nu a urmat niciun curs de legislaţie rutieră, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi conducea un moped fără număr de înregistrare, proprietate personală. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva, fără a rămâne însă internat.

Ambele accidente au avut loc ieri, iar în cauză s-au întocmit dosare penale pentru comiterea infracţiunii de  vătămare corporală  din culpă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite