Hunedoara: Mirii se rup în figuri chiar şi în plină criză

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Mirii se rup în figuri chiar şi în plină criză
Hunedoara: Mirii se rup în figuri chiar şi în plină criză

Ultimele tendinţe în materie de nuntă sunt fântânile de ciocolată, rochiile de mireasă cu cristale Swarovski şi fructele sculptate.

Lista poate fi completată cu lumânări personalizate, porumbei eliberaţi la ieşirea din biserică şi decoraţiuni de lux. Dacă în urmă cu câţiva ani era suficient să ai o rochie de mireasă şi un costum de ginere pentru a scăpa de burlăcie, acum, lucrurile se complică.

O nuntă adevărată înseamnă fructe sculptate, perdea fină de ciocolată, limuzină şi cristale Swarovski. Deşi se plâng că nu au bani, mulţi hunedoreni nu se dau în lături de la aşa ceva. „Pentru o nuntă de aproximativ 100 de persoane, o fântănă de ciocolată costă aproape 250 de euro. Pentru doi pepeni sculptaţi, mirii trebuie să mai scoată din buzunar încă 100 de euro. Nu ducem lipsă de clienţi, chiar dacă nu avem comenzi în fiecare săptămână”, a declarat Roxana Lăţug, reprezentanta unei firme de profil.

Artificiile sunt prea scumpe

Dacă tot aţi optat pentru asemenea „accesorii”, trebuie neapărat să aveţi şerveţele, pahare şi lumânări personalizate. În plus, nu trebuie decorată doar masa mirilor, ci şi cea a invitaţilor, chiar dacă diferenţa de preţ pentru amenajarea restaurantului este de câteva sute bune de lei. Singurul serviciu care nu prea  prinde printre hunedoreni la ora actuală, aşa cum îşi doresc furnizorii, sunt artificiile. Cauza: preţul ridicat. Un minut de lumini pe cer costă 600 lei.

Dacă unele mirese păşesc în viaţa de soţie şi fără aşa ceva, altele nu renunţă însă la cristale Swarovski. ,,Chiar săptămâna trecută o tânără mireasă şi-a ales o rochie scurtă în faţă, cu trenă lungă şi cu aplicaţii de cristale Swarovski”, a declarat Teodor Ogneag, reprezentantul unei agenţii de nunţi.


Albume digitale ca amintire
În materie de muzică, majoritatea mirilor apelează la un DJ profesionist, serviciu care costă aproximativ 700 de lei. La capitolul foto-video, cei mai mulţi aleg albumele digitale. „Am stabilit data nunţii anul viitor. Va fi mare cheltuială, numai albumele foto şi digitale costă 1200 de euro”, a spus Maria N., viitoare mireasă.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite