Mircia Muntean, primarul Devei şi candidat la CJ Hunedoara, susţine că a fost șicanat în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miricia Muntean, primarul Devei
Miricia Muntean, primarul Devei

Primarul Devei, Mircia Muntean, candidat la preşedinţia Consiliului Judeţean Hunedoara acuză că a fost șicanat în trafic de mai multe mașini.

Doi bărbaţi de 26 şi 36 de ani au fost audiaţi, miercuri seară, de poliţiştii din Haţeg după ce primarul Devei, Mircia Muntean a spus că cei doi l-au şicanat în trafic şi i-au speriat familia. Bărbații au negat acuzațiile.

Doi bărbaţi aflaţi într-un autoturism înmatriculat în Bulgaria şi care se deplasau dinspre Petroşani spre Deva au fost opriţi în trafic, miercuri seară, de poliţiştii din Haţeg după ce Mircia Muntean, candidatul Uniunii Social Populare la şefia CJ Hunedoara, a spus că a fost blocat în trafic de maşina acestora.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu, maşina indicată de primarul Devei, Mircia Muntean, a fost oprită la un filtru la intrarea în Haţeg, iar cei doi bărbaţi au fost duşi la audieri.

Niţu a precizat că bărbaţii, în vârstă de 36 şi 26 de ani, din Bucureşti şi Olteniţa, susţin că fuseseră într-o vacanţă în zona Văii Jiului şi se întorceau spre Bucureşti, potrivit Mediafax.

El a mai spus că cei doi au negat acuzaţiile făcute de Mircia Muntean, deşi cel mai scurt drum între Valea Jiului şi Bucureşti este cel prin Defileul Jiului, care nu se află însă pe ruta Petroşani - Deva.

La rândul său, Mircia Muntean a declarat pentru Mediafax.
că se întorcea din Valea Jiului, unde participase la o emisiune televizată, iar între Petroşani şi Haţeg a fost "obstrucţionat" de mai multe ori de trei sau patru maşini.

Maşina în care se afla Mircia Muntean şi familia sa era condusă de consilierul local de la Deva, Cosmin Costa, care a spus, de asemenea, că maşinile l-au blocat atât din faţă, frânând brusc, cât şi din spate, şoferii accelerând intimidator, şi au încercat să-l scoată de pe şosea.

"Am observat la vreo 10 minute după ce am plecat din Petroşani că ceva nu e în regulă. Am fost urmăriţi de maşini cu numere de Bulgaria, din ce am reuşit eu să observ. Aveam în maşina doi copii minori (copiii lui Mircia Muntean - n.r.) care s-au speriat foarte tare. S-a sunat la 112 şi la intrarea în Haţeg, la un filtru a fost oprită una dintre maşini - un Mercedes Coupe cu număr de Bulgaria, iar cei doi bărbaţi ce se aflau în maşină sunt audiaţi de poliţişti", a spus Cosmin Costa.

Totodată, Mircia Muntean a afirmat că în afară de autoturismul Mercedes Coupe oprit de poliţişti, maşina sa mai fost obstrucţionată de un Suzuki şi de o Dacia Logan.

Cosmin Costa a mai preiczat că, la intrarea în Haţeg, soţia lui Mircia Muntean şi copiii acestuia au fost luaţi de o ambulanţă şi duşi la spital.

Reprezentanţii Poliţiei confirmă că aceştia au fost duşi la unitatea medicală din Haţeg.

Mircia Muntean a mai declarat că soţia sa a suferit un atac de panică şi i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul din Haţeg, unde a ajuns cu o tensiune de 9 cu 5.

De asemenea, Adrian David, unul dintre membri staff-ului lui Mircia Muntean, care l-a însoţit pe acesta la emisiunea de televiziune, a declarat că în momentul în care candidatul USP a plecat din parcare, aflată într-o zonă izolată a municipiului Petroşani, a observant prezenţa unui autoturism Mercedes Coupe în care se aflau doi bărbaţi.

David a mai spus că acel autoturism i-a atras atenţia întrucât parcarea era goală şi pentru că avea numere de Bulgaria.

"Am observat în oglinda retrovizoare când a plecat după ei, dar nu am avut nicio suspiciune până când m-a sunat Cosmin Costa (cel care conducea maşina candidatului Mircia Muntean - n.r.) să-mi povestească ce s-a întâmplat. Aşa că vacanţa acelor tineri s-a intersectat cu programul lui Mircia Muntean. E normal, nu? Nu vi se pare suspect?", a mai spus Adrian David.

Mircia Muntean este candidatul USP pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite