Hunedoara: Minori filmaţi în timp ce făceau sex (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii de 11 şi 13 ani, din Uricani, apar pe Internet.

Ofiţerii de la Crima Organizată Hunedoara vor să stabilească dacă nu cumva cei doi elevi au fost obligaţi să întreţină raporturi sexuale.

Filmuleţul circulă de mai bine de o lună pe Internet, alături de un set de fotografii în ipostaze indecente, care-l au în prim plan pe tatăl minorului care întreţinea raporturi sexuale cu adolescente vizibil mai tinere decât el.

Părinţii ar fi putut încuraja gestul copiilor

Crima Organizată vrea să afle dacă nu cumva părinţii şi-au lăsat copiii cu bună ştiinţă să întreţină relaţii sexuale. „A fost demarată o anchetă în acest caz, iar la finalizarea cercetărilor se vor dispune măsurile legale. Investigaţiile sunt derulate şi de Direcţia pentru Protecţia Copilului Hunedoara”, a declarat subcomsiar, Dănuţ Mocanu, şeful Poliţiei Uricani. Ambii minori, Roxana B. de 13 ani şi Ionuţ P. de 11 ani provin din familii dezorganizate, fetiţa locuind cu sora şi mama ei, iar băiatul doar cu tatăl său după ce mama lui a plecat la muncă în Spania şi nu s-a mai întors. Trăiesc de pe o zi pe alta într-un apartament dintr-un cartier extrem de sărac al localităţii Uricani.

Vecinii cred că s-au jucat
„Eu cred că s-au jucat şi nu cred că au făcut aşa ceva. Sunt foarte săraci, şi familia băiatului, dar şi a fetei. Nici nu cred că au internet”, a spus o vecină a familiei băiatului, Andreea Melania Ciobanu. Şi mama vitregă a băiatului, Daniela Cazacu, spune că este posibil ca minorii să se fii jucat. Părinţii minorilor riscă să fie decăzuţi din drepturi.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite