Miliardarul hunedorean Alin Alexandru Popa va fi înmormântat astăzi în orașul său natal, Brad

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cel mai bogat hunedorean a murit, într-un accident rutier, la doar 41 de ani
Cel mai bogat hunedorean a murit, într-un accident rutier, la doar 41 de ani

Sute de angajați, familia îndurerată și sute de locuitori ai municipiului Brad îl vor conduce pe ultimul drum pe patronul Edy Spedition Alin Popa Alexandru. Înmormântarea va avea loc în cimitirul din Brad.

Alin Alexandru Popa a murit miercuri după-amază, într-un accident de circulaţie ce s-a produs între localităţile Jebel şi Şag. Autoturismul în care se afla acesta, un Mercedes S-Class, s-a izbit  violent de un TIR, iar după impact a luat foc. Omul de afaceri a murit pe loc. Conform poliţiei, Alin Popa ar fi intrat într-o depăşire imprudentă. El nu a mai apucat să revină pe banda sa de mers şi s-a lovit frontal de camionul, ce era condus de un macedonian. Medicii legiştii care au autopsiat, ieri dimineaţă, trupul neînsufleţit al omului de afaceri au spus că acesta a avut parte de o moarte violentă şi s-a datorat unui politraumatism sever.
Alin Popa era considerat cel mai bogat hunedorean şi unul dintre cei mai înstăriţi oameni de afaceri din România. Acesta controla grupul de firme Edy, cel mai mare transportator de marfă din ţară, cu un număr de 1.500 de angajaţi şi cu o flotă de circa 1.000 de camioane. Numele său apare în Top 300 Capital, averea lui fiind estimată la 20-21 de milioane de euro. Ironia sorţii a făcut ca Alin Popa să -şi piardă viaţa, lovit de un TIR.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite