WEEKEND: Mii de gulguţe vor invada centrul municipiului Deva la Festivalul Luminii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cercetaşii hunedoreni vor “aprinde”, în această seară, Piaţa Unirii şi Bulevardul 1 Decembrie din municipiul Deva cu sute de gulguţe - mici origami din hârtie asemănătoare unor cutiuţe, în care vor fi puse lumânărele. Trecătorii sunt aşteptaţi şi la atelierele de face-painting, împletit brăţări din aţă şi la jocurile specifice cercetaşilor.

Sub motto-ul "Redescoperă frumuseţea lucrurilor mărunte", Festivalul Luminii va include, de asemenea, un punct de informare unde unde oricine este interesat poate afla mai multe despre viaţa cercetaşilor hunedoreni şi activităţile lor.

Nu vor lipsi nici atelierele de caricaturi şi expoziţiile foto pe sfoară, iar iubitorii de folck vor avea parte şi de un miniconcert.

Este un eveniment pentru comunitate, la care sunt invitaţi să participe toţi cei ce vor să uite pentru două ore de griji şi să înveţe să se bucure din nou de lucrurile mărunte”, a declarat Irina Negruţiu, coordonator.

Anul trecut, Festivalul Luminii a avut loc în Parcul Corvin din Hunedoara, care a fost luminat de 2200 de gulguţe.

S-au împărţit semne de carte, ceai, turtă dulce, cântece şi multă voie bună. 
 
Anul acesta, evenimentul este programat la ora 21.00, urmând să ţină două ore, fiind o manifestare sincron, desfăşurată în mai multe localităţi din ţară.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite