Mihaela Pavel a trăit alături de călăul ei o viaţă chinuită, zi de zi,timp de 15 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihaela Pavel la scurt timp după ce soţul ei a încercat să-i dea foc. Se văd arsurile şi benzina pe haine.
Mihaela Pavel la scurt timp după ce soţul ei a încercat să-i dea foc. Se văd arsurile şi benzina pe haine.

Hunedoreanca de 34 de ani din zona Valea de Brazi, Uricani, ucisă aseară cu un cuţit de bucătărie de soţul ei, a dus o viaţă chinuită lângă cel care în cele din urmă i-a curmat zilele. Bărbatul îşi ameninţa familia cu drujba, spunând că-şi omoară şi copiii în cazul în care soţia pleacă de lângă el.

Chiar dacă familia Pavel avea o situaţie materială foarte bună, tânăra era terorizată de bărbat mai ales când acesta se îmbăta. Surorile victimei spun că acesta era extrem de gelos şi îi inventa Mihaelei tot felul de aventuri, după care o lua la bătaie. În 2008, Nicolae Iulian Pavel s-a dus la magazinul unde soţia lui lucra ca vânzătoare, a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc în faţa clienţilor. Tânăra a fost salvată de oamenii aflaţi în magazin, care au stins focul, dar a ajuns la spital cu arsuri pe tot corpul. „Criminalul ăsta trebuia băgat demult la puşcărie. N-a reuşit atunci să o omoare, dar a făcut-o acum. Nici 50 de ani de puşcărie nu ajung dacă ar primi. Atunci trebuia aruncat în puşcărie, dar au zis că nu e prezintă pericol şi l-au lăsat să scape. Dacă nu fugea copilul, monstrul ăsta era în stare să-l omoare şi pe el. Ameninţa că omoară copiii dacă ea nu renunţă la divorţ. Pentru copii s-a întors la el”, a spus fratele femeii ucise.

O vroia doar pentru el

Rudele victimei şi chiar ale criminalului spun despre Iulian Pavel că era un monstru atunci când se îmbăta şi teroriza pe toată lumea. Şi-a ameninţat inclusiv părinţii că-i omoară şi i-a agresat, dovada fiind plângerile depuse la Poliţia Uricani. „Stătea cu cuţitul sub geamul casei şi îi ameninţa cu drujba că-i omoară. Bătea şi soţia şi copiii, vroia ca ei să stea numai lângă el. Nu i-a mai lăsat nici telefonul, să nu mai vorbească cu nimeni”, a spus Constantin Munteanu, tatăl tinerei omorâte.

Copiii au fost încredinţaţi bunicilor

Poliţiştii din Uricani confirmă că pe numele criminalului există mai multe sesizări în urma cărora au intervenit să o scape pe femeie din mâinile agresorului, inclusiv  din încercarea de a-i da foc, pentru care au făcut încadrarea faptei la tentativă de omor. Măsura nu a fost însă confirmată de certificatul medico-legal şi victima şi-a retras plângerea ca să nu rămână cei doi copii fără tată. Acum, minorii au fost încredinţaţi de către asistenţii sociali din Uricani bunicilor, iar tatăl lor riscă maxim 25 de ani de închisoare pentru omor calificat.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite