Medicul legist Dan Mărculescu a fost inclus pe lista celor mai influenţi oameni din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, Dan Mărculescu, a primit distincţia de la editorii unei celebre publicaţii din Statele Unite ale Americii.

Editorii anuarului Marquis Who is Who, o cunoscută publicaţie americană care prezintă biografiile celor mai influenţi oameni din Statele Unite ale Americii şi din lume, l-au ales pe medicul legist Dan Mărculescu, pe lista personalităţi nominalizate.
Diploma i-a fost acordată şefului Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara pentru că este una dintre persoanele care au demonstrat performanţe extraordinare în domeniul care activează şi au contribuit semnificativ la îmbunătăţirea societăţii, au anunţat reprezentanţii "Who is Who". În anuarul celor mai influente personalităţi din lume se mai regăsesc şefi de state, militari cu grade importante, cercetători ştiinţifici, diplomaţi şi personalităţi din diverse domenii.

„Am fost oarecum surprins de faptul că am fost inclus pe lista nominalizaţilor publicaţiei americane. Diploma mi-a fost acordată pentru activitatea mea ştiinţifică din ultimii ani”, a declarat astăzi medicul legist. Dan Mărculescu se află la conducerea celui mai modern serviciu judeţean de medicină legală din ţară şi a realizat mai multe lucrări şi proiecte importante de cercetare ştiinţifică.

Unul dintre proiectele medicului legist Dan Mărculescu este implementarea unui sistem de asistare video digitală a autopsiilor. În morga din Deva, sistemul funcţionează, astfel că legistul poate dirija modul în care se desfăşoară o autopsie direct din birou. Acest sistem se doreşte a fi implementat la nivel naţional.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite