Marijuana în valoare de 4.500 de euro, ascunsă de traficanţi în cutia de cereale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ofiţerii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate (SCCO) Hunedoara au descoperit în bagajele a doi traficanţi hunedoreni, care se întorceau din Spania cu „marfă” pentru consumatorii din municipiul Hunedoara aproape un kilogram de cannabis, de cea mai bună calitate.

CITEŞTE ŞI:

Îngrijorare: Piaţa consumului de droguri a explodat în judeţul Hunedoara

Traficanţi de marijuana, prinşi la intrarea în ţară cu drogurile ascunse în cutia de detergent

Traficanţi de droguri recidivişti, trimişi în faţa instanţei Tribunalului Hunedoara

Marius Kramer şi Claudiu Vacariu, ambii cu domiciliul în Hunedoara, au fost arestaţi la sfârşitul săptămânii trecute, după ce fuseseră reţinuţi de ofiţerii DIICOT la Punctul de Trecere a Frontierei de la Nădlac.
În urma percheziţiilor efectuate de poliţişti în maşina cu care se întorceau din ţară, a fost descoperită cantitatea de o jumătate de kilogram de cannabis, plasată într-o cutie mare de detergent.
Dar, „în baza unor noi informaţii, s-a stabilit faptul că în bagajele unuia dintre hunedoreni este posibil sa mai existe, disimulate, droguri care au ca destinatie piata de profil din municipiul Hunedoara. Astfel, a fost deschisă o cutie sigilată, de cereale, în interiorul căreia poliţiştii au găsit un nou pachet ce conţinea aproximativ 400 de grame de cannabis de foarte bună calitate”, a precizat inspectorul principal Lucian Năboiu, şeful SCCO Hunedoara.
Pachetul în care au fost introduse drogurile a fost confectionat din hartie, folie de plastic şi bandă adezivă, iar între acestea, pentru disimulare şi pentru a impiedica emanarea oricărui miros specific, exista o peliculă de cacao.
Valoarea totală a celor aproape un kilogram de droguri confiscate de poliţişti de la traficanţi depăşeşte 10.000 de euro. Cei doi hunedoreni au fost puşi sub acuzaţia de trafic internaţional de droguri de risc şi riscă, potrivit legii, până la 20 de ani de închisoare.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite