Mama elevei yoghine dispărute de trei săptămâni îi acuză pe poliţişti că nu se implică suficient în găsirea minorei din Hunedoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Maria Harhătă.
Maria Harhătă.

Maria Harhătă, eleva în vârstă de 16 ani, de la Colegiul Naţional “Iancu de Hunedoara” este, susţin poliţiştii, singurul caz nefericit de copil-problemă, care a plecat de acasă şi nu mai este de găsit, de mai bine de trei săptămâni.

Adolescenta Maria Harhată nu le-a mai dat niciun semn de viaţă părinţilor de la data dispariţiei, 15 octombrie 2010. Aceasta spre îngrijorarea Danielei Harhătă, mama elevei, care îi acuză pe poliţişti că nu s-au implicat suficient de mult în căutarea fiicei sale.

EXCLUSIV I-a scris gurului înainte de a fugi de acasă: dispariţie misterioasă a unei eleve de 16 ani, adeptă a MISA

UPDATE: Eleva yoghină, dispărută de trei săptămâni, a luat legătura cu poliţiştii: este ascunsă într-o tabără MISA din Bucureşti

“De trei săptămâni nu am mai primit niciun semn de la fiica mea. Nu ştiu unde se află, dar dacă este într-o tabără de yoghini, nu înţeleg cum de nu a fost găsită acea locaţie până în prezent”, spune, îngrijorată, Daniela Harhătă.

Poliţiştii continuă căutările
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara afirmă că au primit informaţii conform cărora Maria s-ar fi alăturat unui grup de yoghini, adepţi ai grupării MISA conduse de controversatul “guru” Gabriel Bivolaru, şi se află în Bucureşti. Însă nu au reuşit să dea de urma taberei.

VIDEO O poveste de iubire dintre o elevă din Brad şi un profesor s-a încheiat tragic

Colegii Lorenei "Era îndrăgostită de proful de matematică încă din clasa a IX-a"

“Continuăm cercetările pentru depistarea minorei. Ea a fost dată în urmărire generală şi în consemn la frontieră şi, totodată, mai mulţi dintre colegii şi apropiaţii ei au fost audiaţi pentru a ne furniza informaţii care ne pot ajuta să o găsim”, a precizat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Maria Harhătă.

Citeşte mai multe despre copiii dispăruţi, mâine, în Adevărul de Seară Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite