Mama care și-a maltratat fetița de un an a cerut să fie eliberată pe motiv că e nevinovată, Instanța a trimis-o după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mama fetiței maltratate a fot retrimisă în arestul IPJ Hunedoara
Mama fetiței maltratate a fot retrimisă în arestul IPJ Hunedoara

Nu am bătut-o eu!", a spus Orășana Muntean, mama aflată în arest pentru că și-a bătut în repetate rânduri fetița de numai un an. Concubinul acesteia, aflat ți el în arest, nu a făcut niciun comentariu. Judecătorii au respins cererea de eliberare.

Marinela Orăşana Muntean, în vârstă de 26 de ani şi concubinul acesteia, Emil Cristian Muntean, în vârstă de 38 de ani,din satul Ohaba Sibișel, arestaţi preventiv pentru că şi-au agresat fetiţa în vârstă de doar un an, au cerut judecătorilor Tribunalului Hunedoara să fie eliberați. Cuplul a fost scos din arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara şi adus la Tribunal cu o dubă a oamenilor legii. Şedinţa de judecată a durat aproximativ o jumătate de oră, după care, instanţa s-a pronunţat în legătură cu recursul formulat de cei doi. Deşi au sperat că vor fi scoşi din arest, judecătorii nu au dat un verdict favorabil.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite