Mafia contrabandiştilor a fost lăsată fără ţigări, după ce poliţiştii i-au bătut la uşă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţiştii au descins în locuinţele contrabandiştilor. D.G.
Poliţiştii au descins în locuinţele contrabandiştilor. D.G.

Poliţiştii au descins în locuinţele a peste 20 de hunedoreni implicaţi în vânzarea mărfurilor de contrabandă. În ciuda capturilor mari înregistrate de poliţişti în ultimele luni, bişniţarii continuă să prospere din afacerea ţigărilor vândute ilegal în pieţe.

Peste 20 de hunedoreni, majoritatea din zona municipiului Brad, au fost puşi sub urmărire penală pentru evaziune fiscală  şi contrabandă de ţigarete, după ce ieri, poliţiştii au descoperit la domiciliile lor, în urma unor percheziţii, o cantitate impresionantă de mărfuri, pe care aceştia ar fi urmat să o comercializeze în pieţele din oraşele hunedorene. Reţeaua bişniţarilor era întinsă în trei judeţe: Hunedoara, Timiş şi Mehedinţi. Pentru destructurarea ei, susţin reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, au fost organizate simultan 36 de percheziţii domiciliare.

Captură impresionantă

„În urma acestor descinderi, de la locuinţele a 13 dintre suspecţi au fost ridicate în vederea confiscării peste 145.500 de țigarete provenite din contrabandă, suma de 11.000 lei provenită din comercializarea ilicită a ţigărilor şi 19.400 de petarde, a căror deţinere este interzisă prin lege”, a precizat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Află mai multe despre provenienţa mărfii de contrabandă şi despre cum au fost afectaţi bişniţarii de acţiunea poliţiei mâine pe hunedoara.adevarul.ro

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite