Un bărbat s-a sinucis într-o secție de poliție din Lupeni în timp ce polițiștii erau plecați să ancheteze un alt caz de sinucidere

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un caz de domeniul fantasticului este anchetat de polițiștii de la secția Ancheta Interne Hunedoara după ce un bărbat, în vârstă de 28 de ani, s-a spânzurat în secția de Poliție a orașului Lupeni. Ironia sorții: bărbatul a fost lăsat singur pentru că polițiștii au fost solicitați pentru un alt caz de sinucidere.

O anchetă în care sunt implicați opt polițiști ai secției de Poliție Lupeni se află pe rolul colegilor lor de la Anchete Interne. Potrivit lui Bogdan Nițu, ofițer de presă, în cadrul IPJ Hunedoara, ancheta a fost demarată după ce , luni seara, un bărbat în vârstă de 28 de ani s-a spânzurat în sala de așteptare a secției de poliție din Orașul Lupeni și a murit câteva zile mai târziu în spitalul din localitate. „Inspectoratul de Poliție a Județului Hunedoara face verificări pentru a stabili ce s-a întâmplat şi în funcţie de rezultat vor fi luate măsurile legale”, a declarat Bogdan Niţu.
Șeful poliției Lupeni, Romeo Amurăriției, confirmă incidentul și are o explicație halucinantă. „A fost primit un apel pe 112 de la o femeie care acuza că un bărbat a intrat peste ea în casă. Echipa operativă l-a identificat pe acesta pe stradă şi l-a condus la sediu. Între timp, un alt apel anunţa un alt caz de sinucidere în Lupeni şi poliţiştii au fost obligaţi să plece acolo. Bărbatul a rămas în faţa sediului Poliţiei. Acesta l-a rugat pe ofiţerul de serviciu să-l lase să intre în sala de aşteptare unde s-a şi spânzurat cu cureaua de la pantaloni de calorifer”, a declarat Amurăriței.





Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite