FOTOGALERIE - VIDEO Lipsa de reacţie a drumarilor a provocat accidente pe şosele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Accidentul a fost cauzat de o depăşire neregulamentară.
Accidentul a fost cauzat de o depăşire neregulamentară.

Trei persoane au fost transportate la spital în această dimineaţă, în urma unui accident produs pe drumul judeţean Hunedoara – Deva, pe podul de la Peştiş. Cauza accidentului a fost o depăşire neregulamentară, pe un carosabil acoperit de polei şi zăpadă.

Circulaţia a fost blocată pentru aproximativ o oră şi jumătate, pe drumul judeţean Hunedoara – Deva, după ce azi duimineaţă, în jurul orei 7, un SUV şi o autoutilitară care transporta pâine s-au ciocnit frontal pe podul de la Peştiş. În urma accidentului trei pasageri au fost răniţi.
În ciuda atenţionărilor privitoare la ninsorile care în cursul nopţii trecute s-au abătut peste judeţ, drumarii au fost luaţi pe nepregătite. De la primele ore ale dimineţii, majoritatea drumurilor judeţene erau acoperite de zăpadă.
„Pe drumul judeţean Deva – Hunedoara, un răspînditor intervine în acest moment. Echipajul nu a putut să ajungă mai devreme, pentru că drumul era blocat din cauza accidentului. A fost prima ninsoare şi ne-a prins oarecum nepregătiţi”, a declarat Pompiliu Crai, şeful Direcţiei Judeţene a Drumurilor Hunedoara. 

Vom reveni cu mai multe imagini şi informaţii.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite