Ultimele oferte pentru petrecerea de Revelion în restaurantele din municipiul Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angajaţii restaurantelor spun că petrecăreţii vor fi trataţi regeşte de Revelion
Angajaţii restaurantelor spun că petrecăreţii vor fi trataţi regeşte de Revelion

Persoanele care nu s-au decis unde vor petrece noaptea dintre ani pot opta pentru localurile care încă au locuri libere. Deşi mai sunt doar câteva zile până la Revelion, unele restaurante şi cluburi din Deva şi Hunedoara menţin lista clienţilor deschisă.

Cu toate că primele rezervări pentru petrecerea dintre ani s-au făcut din timp, la ora actuală încă există locuri libere pentru  cei care se hotărăsc pe ultima sută de metri. Restaurantul  Rustic din municipiul Hunedoara pune la dispoziţia celor interesaţi 20 de locuri, atât cât au mai rămas neocupate din cele 90 existente. „Petrecerea dintre ani costă 180 de lei, iar meniul include aperitiv, sarmăluţe, friptură de porc şi desert. Bineînţeles, nu lipseşte şampania”, a declarat Flavia Bălan, unul dintre reprezentanţii localului.
Situaţia este similară şi la Colloseum , întrucât cele 250 de locuri disponibile nu au fost ocupate în totalitate. Aici, pentru suma de 129 de lei, petrecăreţii vor avea parte, pe lângă mâncărurile tradiţionale, de ţuică fiartă şi o formaţie care va întreţine atmosfera.

Meniul stabileşte preţul
În municipiul Deva, locurile libere sunt puţin mai greu de găsit. Restaurantul Casina a fost rezervat în totalitate. „Capacitatea localului este de 120 de persoane, însă nu se mai pot face rezervări. Primii clienţi şi-au anunţat prezenţa încă din luna octombrie”, a declarat Enikö Farcaşiu, administrator. Cei care au optat pentru această locaţie, vor avea pe masă friptură de curcan, somon, muşchi de porc, fructe şi tort. Meniul costă 225 de lei.  În Club Amadeo,  circa 30 de locuri sunt încă neocupate. Cei care vor să-şi facă o rezervare trebuie să scoată din buzunar 50 de lei. Şampania este din partea casei. Cei care vor să servească şi masa, trebuie să mai adauge 50 de lei. 

Locuri disponibile la pizzerie
În cazul în care nu vă surâde ideea de a petrecere în club noaptea dintre ani, puteţi alege o pizzerie. La Pizza Play, din cele circa 100 de locuri, s-au ocupat 80. Pe lângă meniul special, cei care vor alege această destinaţie vor avea parte şi de un DJ.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite