Cornul elevilor din judeţul Hunedoara a fost rezolvat, laptele încă mai are de aşteptat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deşi mai sunt doar câteva zile până la începerea şcolii, programul laptele şi cornul, la nivelul judeţului Hunedoara, încă nu este finalizat. Potrivit reprezentanţilor Consiliului Judeţean, licitaţia pentru cel de al doilea produs alimentar a fost câştigată de două firme. În ceea ce priveşte laptele s-au înregistrat însă două contestaţii.

Pentru distribuirea cornului s-au înscris în cursă şase firme, însă doar două au fost declarate câştigătoare. Una dintre ele  va împărţi cornuri în şcolile din localităţile Hunedoara, Brad, Călan, Orăştie, Ilia, Dobra şi Zam, iar cealaltă în Valea Jiului,  Haţeg şi Simeria.

Laptele mai aşteaptă

“Pentru achiziţionarea laptelui, două din cele patru firme participante au depus contestaţii. Încă nu ştim când va avea loc licitaţia, pentru că aşteptăm rezolvarea acestora”, a declarat, în această dimineaţă, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean, Marin Butar.

Merele, încă la stadiul de teorie
În ceea ce priveşte merele care urmează a fi distribuite copiilor din luna noiembrie, lucrurile nu sunt deloc concrete. Licitaţiile nu au fost încă organizate din cauză că nu au apărut normele metodologice prin care să se precizeze cum pot fi achiziţionate fructele.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite