Hunedoara: Lapte şi corn cu nereguli

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Lapte şi corn cu nereguli
Hunedoara: Lapte şi corn cu nereguli

Pacheţelul elevilor hunedoreni lasă de dorit când vine vorba despre calitatea laptelui şi cornului pe care şcolarii îl servesc zi de zi.

Citeşte şi:
Braşov: Fără lapte şi corn în şcolile braşovene

Inspectorii sanitar-veterinari au efectuat, pe parcursul săptămânii trecute, o serie de controale la unităţile de învăţământ din judeţ. ,,În urma verificărilor, s-a constatat că nu toate unităţile şcolare în care se distribuie lapte şi corn au spaţiu suficient, astfel încât să asigure produselor o depozitare în condiţii optime, având în vedere că laptele se aprovizionează pentru o săptămână, iar cornul pentru trei zile”, a declarat directorul coordonator al Direcţiei Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Hunedoara, Mihail Rudeanu.

Sesizări

Pe lângă spaţiile insuficiente pentru depozitarea laptelui şi cornului, nici calitatea acestor produse nu este una de nota zece. ,,Întrucât am primit sesizări în ceea ce priveşte calitatea laptelui şi cornului pe care elevii din Orăştie le primesc, o parte din personalul instutuţiei se află, astăzi, în control la faţa locului”, a adăugat directorul coordonator al Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Hunedoara, Romi Cărmăzan.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite