Hunedoara: Lansare de carte după gratii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Hunedoara: Lansare de carte după gratii
Hunedoara: Lansare de carte după gratii

Un fost subofiţer de la Penitenciarul Baia Mare îşi lansează, mâine, la Bârcea Mare cea de a treia ediţie a volumului „Confesiunile unui gardian”. 

Lucrarea îl are drept autor pe  Ioan Chertiţie, care şi-a scris cartea în perioada martie - septembrie 1990, în timpul cât a lucrat ca subofiţer la Penitenciarul Baia Mare. Lansarea de mâine va avea loc în prezenţa personalului penitenciarului hunedorean şi va fi dublată de prezentarea interactivă a documentarului artistic „Temnicerul”.

,,Lansarea de carte are loc în cadrul unui ciclu desfăşurat în unităţile Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor şi demonstrează dorinţa sistemului penitenciar românesc de a evidenţia diferenţele de mentalitate  între anumite cutume din trecut şi sistemul actual de detenţie. Acum, eforturile personalului sunt îndreptate pentru respectarea şi asigurarea drepturilor legale care stau la baza  evoluţiei sistemului penitenciar românesc”, a declarat purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Bârcea Mare, Gabriel Vesa.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite