Hunedoara: Jefuitorii taximetristului din Orăştie, prinşi în Bistriţa Năsăud

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Aseară au fost reţinuţi cei doi tineri care au tâlhărit un taximetrist din Orăştie, ameninţându-l cu cuţitele.

Citeşte şi:
Taximetrist tâlhărit şi închis în portbagaj

În urmă cu trei săptămâni, un hunedorean în vârstă de 50 de ani a reclamat poliţiei că doi tineri pe care i-a transportat cu taxiul l-au jefuit. Potrivit victimei, clienţii i-au comandat o cursă pentru localitatea Romoşel, dar, când au ajuns la ieşirea din Orăştie, l-au dat jos din maşină, l-au ameninţat cu două cuţite, cu care apoi l-au şi lovit, şi i-au luat banii. Apoi taximetristul a fost închis în portbagaj, iar tâlharii şi-au pierdut urma
Cei doi tineri, unul de 16 ani şi celălalt de 23 de ani, au fost reţinuţi ieri de poliţiştii hunedoreni în comuna Monor, din judeţul Bistriţa Năsăud, unde lucrau cu ziua pe la săteni.

Vor ajunge după gratii
„Au fost aduşi în această dimineaţă la Romos şi, în urma unei reconstituri a tâlhăriei, poliţiştii au găsit şi cuţitele folosite de atacatori”, a declarat subinspectorul Bogdan Niţu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Hunedoara.
În cursul zilei de azi, cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Orăştie, cu propunere de arestare preventivă, pentru tâlhărie şi lipsire de libertate.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite