Jandarmul hunedorean Alin Marian şi câinele său Nick sunt campioni naţionali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alin Marian şi câinele său Nick
Alin Marian şi câinele său Nick

Plutonierul major Marian Alin, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Hunedoara, a participat cu câinele său Nick la Campionatul Naţional de Ciobănesc German 2010. Deşi a avut de înfruntat aproape 120 de exemplare, Nick s-a dovedit a fi cel mai bun.

În prima zi a competiţiei, la solicitarea organizatorilor, Nick a deschis show-ul canin cu proba demonstrativă de curaj, probă ce a cuprins etapele „mers la pas” , „atac la atentator” şi „atac lansat fără conductor”. Evoluţia sa a încântat atât participanţii la competiţie cât şi arbitrii invitaţi din Germania.

Ieri, la categoria „veterani” (peste şase ani), Nick şi-a adjudecat titlul de campion naţional la această clasă, devansând un exemplar foarte valoros, provenit din una dintre cele mai titrate canise de Ciobăneşti Germani din Germania”, a declarat căpitanul Zamfir Guran, ofiţer de relaţii publice în cadrul IJJ Hunedoara.

În plus, arbitrii din Germania au ţinut să-l felicite pe jandarmul hunedorean Alin Marian, afirmând despre câinele său că „se află într-o formă excelentă, putând face faţă cu succes oricărei clase de concurs”. 

Campionatul Naţional de Ciobănesc German 2010  -  Campionatul de Creştere şi Campionatul de Lucru - s-a desfăşurat în perioada 30 - 31 octombrie, la Bucureşti.


Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite