Jandarmii hunedoreni au în sfârşit la dispoziţie o sală pentru pregătirea fizică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto IJJ
Foto IJJ

Dacă până acum Inspectoratul Judeţean de Jandarmi (IJJ) nu a avut nicio sală de pregătire fizică, acum jandarmii se pot menţine în forma în noul spaţiu sportiv inaugurat ieri. Acesta dispune de vestiare şi  două săli: una de autoapărare şi una în care sunt aparate de pregătire fizică.

La festivitatea de inaugurare a participat cunoscutul fotbalist Romulus Gabor, cel care a dezvelit placa pe care este inscripţionată denumirea sălii: „AS Streiul”, denumire aleasă datorită faptului că spaţiul a fost amenajat cu sprijinul Asociaţiei Sportive „Streiul” Deva, care funcţionează pe lângă IJJ Hunedoara. „Vă felicit pentru iniţiativa de a realiza o sală de sport, dar şi  pentru modul în care susţineţi mişcarea sportivă”, a declarat Gabor.

Primul pas

Alături de el s-a aflat generalul de brigadă Viorel Sălan şi Sorina Cobori, director coordonator al Direcţiei pentru Sport a Judeţului Hunedoara – cei care au tăiat panglica.  „Acesta este un prim pas. Urmărim să realizăm astfel de baze de pregătire fizică la toate subunităţile de jandarmi din judeţ”, a adăugat Viorel Sălan, inspectorul şef al IJJ Hunedoara.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite