Jandarmii din municipiul Deva au participat la o tabără de pregătire în poligonul Mintia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Hunedoara a organizat, în perioada 4-5 august, în poligonul Mintia, o tabără de pregătire la care au participat jandarmii din cadrul Detaşamentului Mobil Deva. S-a urmărit atât perfecţionarea cunoştinţelor teoretice, cât şi practice.

S-a avut în vedere, de asemenea, coeziunea grupului. „O pregătire temeinică pentru o misiune presupune utilizarea unor mijloace adecvate de instruire. În acest sens, dotările din poligon a trebuit să-i apropie pe luptători cât mai mult de realitatea în care se execută misiuni specifice, pentru a ajuta la modelarea sugestivă şi instructivă executării acestora”, a declarat ofiţerul de relaţii publice al IJJ Hunedoara, căpitan Zamfir Guran.

Acesta a adugat că, printre altele, imitatoarele unor mijloace de foc au  creat o imagine sugestivă a locului de executare a misiunilor, contribuind la călirea psihofizică a luptătorilor, la dezvoltarea rezistenţei acestora.

Activităţile de pregătire au fost complexe, cuprinzând domenii precum juridic şi psihologic, dar şi intervenţie profesională.

Hunedoara



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite